Dierenartspraktijk JC Baas Waddinxveen
Ons Team
Image is not available

Onze artsen en assistenten hebben allen een passie voor dieren en huisdierenzorg. Sommigen van hun huisdieren gaan zelfs elke dag mee naar de praktijk. Zij begrijpen dus wat uw dier voor u betekent.

Slider

Het team van
Dierenartspraktijk Baas te Waddinxveen

Onze artsen en assistenten hebben allen een passie voor dieren en huisdierenzorg.
Sommigen van hun huisdieren gaan zelfs elke dag mee naar de praktijk. Zij begrijpen dus wat uw dier voor u betekent. 

Dierenarts 

Carianne Baas

Na het afronden van de hogere laboratorium opleiding heeft dierenarts Carianne Baas op een klinisch medisch laboratorium gewerkt. Haar kinderdroom was echter ‘dierenarts worden’ en die droom is eigenlijk nooit verdwenen. Uiteindelijk volgde ze haar hart en begon ze de opleiding tot dierenarts aan de Universiteit in Utrecht. In 1998 is ze afgestudeerd en heeft ze de praktijk van dierenarts Slager in Waddinxveen overgenomen.
Haar interesses liggen grotendeels bij de interne geneeskunde en de chirurgie. Ze heeft zelf 3 Jack Russell Terriërs en 3 Chesapeake Bay Retrievers, maar ook haar katten wandelen regelmatig door de spreekkamer. 

Dierenartsassistente

Petra Verhagen

Petra greep na jaren als consulent bij een sociale dienst te hebben gewerkt de kans aan om haar meisjesdroom waar te maken en alsnog met dieren te gaan werken. Ze heeft eerst een aantal jaar als assistente bij een andere dierenartspraktijk gewerkt en vervolgens in een dierenpension. In de tussentijd heeft zij diverse cursussen m.b.t. dieren en ook de opleiding tot beheerder van een dierenasiel/-pension afgerond. Sinds 2012 is Petra invalkracht bij ons in de praktijk, maar ze heeft ook een eigen stichting voor dierenhulp en vangt regelmatig schuwe, te resocialiseren katten, konijnen en kleine knaagdieren op.

Dierenartsassistente

Odette Bongers

Odette Bongers groeide op tussen dieren. De verzorging van dieren is haar met de paplepel ingegeven. Van de ziekenverzorging en de begeleiding van verstandelijk gehandicapten kwam ze uiteindelijk weer in de huisdierenzorg terecht. Ze begon bij dierenarts Slager als stagiaire. Toen dierenarts Carianne Baas de praktijk in 1998 overnam heeft ze de opleiding tot paraveterinair afgerond en is ze als assistente voor Carianne Baas blijven werken. Met haar liefde voor dieren zit ze hier echt op haar plek.

Dierenartsassistente

Diantha Vlasblom

Diantha Vlasblom werkt sinds 2002 parttime als assistente voor dierenartspraktijk Baas.  Ze heeft de opleiding tot paraveterinair gevolgd op het Holland College in Maasland. Toen ze tegen het eind van de opleiding stage kwam lopen bij dierenarts Baas is ze eigenlijk nooit meer weggegaan. Ze geniet erg van haar werk als assistente en hoopt het nog lang te kunnen doen.

Dierenartsassistente

Anja van der Made

Anja van der Made werkte vroeger in de verzorging van verstandelijk gehandicapten en in de kinderopvang. Toch bleef er iets knagen, want haar hart ligt bij dieren. Gelukkig bleek de stap vanuit de verzorging naar de diergeneeskunde gemakkelijk te maken. In 2000 begon ze als assistente in Dierenkliniek De Lage Weide te Boskoop. Nu werkt ze parttime als assistente bij dierenartspraktijk Baas.

Vragen?

Afspraak maken?

Altijd bereikbaar

“De beste therapeut
heeft een vacht en vier poten”